Prefered language on the blog

New photos!!

There is all kinds of new photos uploaded now:

http://s436.photobucket.com/albums/qq81/Travelgro

Look under the folder "Sailing"

Sunday, September 7, 2008

Hiv og hoi folkens!

Trodde faktisk ikke jeg skulle rekke et siste innlegg for seilaset men det gjorde jeg! I'm all packed and ready to go, only problem is... my backpack is bigger than me :) hehe! Dette kommer til a bli en kjempe fin tur og jeg gleder meg masse. Hele sekken er full av ull sa haper jeg holder meg varm. Det har vaert helt fantastisk vae de siste dagene sa krysser fingrene for at det holder seg slik. Nar jeg kommer tilbake skal jeg lage et ordentlig bildegalleri sa dere kan fa et bedre inntrykk en pa de sma bildene.

Til dere som forventer postkort maa jeg bare si en ting, hvis du ikke har gitt meg adressen din minst fem ganger, slik som Janne og Helle, saa blir det daarlig med kort! Hehe :) Jeg har din Amalie og Lena Marie, hvis dere leser dette. Unntaket er ogsaa Ole siden jeg har bodd der du bor skal jeg nok klare aa huske det ogsaa. Alle andre haapfulle kan skrive inn sin som kommentar paa dette vedlegget :) Hilde??

I gaar var jeg ute paa tur sammen med en herlig jente jeg er blitt kjent med som heter Astrid. Hun er fra Osterike og reiser alene slik som meg. Vi bestemte oss for aa gaa til en av de tre slottene som er her og hadde en fantastisk 4 times tur dit. Tilbake haiket vi meg et kjempe koselig engelsk ektepar og endte selvfolgelig opp paa MacGohans, som er puben hvor alt det goye skjer. Det var live music der i gaar saa vi danset til krampa tok oss med et gamelt engelsk ektepar :) hehe!
Men tilbake til turen i gaar! Det er virkelig saa fantastik vakkert her, det er virkelig ikke noe jeg kan beskrive en gang. Landskapet er akkurat som paa postkortene (igjen, vil DU ha postkort, skriv din adresse) og JA, folk bruker kilt. Kanskje til og med enda viktigere, NEI, de har ikke paa seg undertoy naar de bruker kilt. Dette har jeg alltid trodd har vaert en spok men det er ikke sant :) A True Scot's man never wear underwear... Komando er det viktige stikkordet her folkens. (Note: dette er noe jeg har blitt fortalt, jeg har ikke sjekke og kommer ikke til aa gjore det heller ! hehe).

Til Helle og Alva:
Astrid som jeg har blitt kjent med vettu. Jeg spurte henne om hun har hort om filmen "Sound og music" og veit dere hva hun sa? Hun bor FEM minutter unna Von Trapp familiens hus !! WOW BABY! Jeg skal aa besoke henne rett etter jul tror jeg saa det blir jo helt sinnsykt. Nesten paa hoyde med aa ha en hel kinosal for seg selv til aa danse i! Hehe!

Naa skal jeg komme meg avgaarde! Kjempe kult at dere folger med a kommenterer venner. Veldig hyggelig a hore fra deg ogsaa Anne! Du faar passe paa familien min for meg mens jeg er borte :) Janne panne, vi snakkes paa talatuten igjen seinere! Savner dere alle :)

Forresten, kan noen sporre/skjekke at Ollemor har faatt kort!?