Prefered language on the blog

New photos!!

There is all kinds of new photos uploaded now:

http://s436.photobucket.com/albums/qq81/Travelgro

Look under the folder "Sailing"

Thursday, September 25, 2008

Bye Tobermory!

Da er jeg lei dette stedet! I morgen setter jeg kursen videre i landet, ikke det at jeg veit helt hvor ennå... Neste stopp er Oban der jeg skal være i helgen. Seiler med Sulurian i morgen klokken ti og skal hjelpe til på en messe der.
Det har vært dårlig med oppdateringer her i det siste men det har da heller ikke skjedd så mye:)

I dag har jeg deltatt på "The language faculty of tobermory high school" siden jeg er fra norge. Jeg har lært 11 og 12 åringer å si: jeg heter... og jeg er 12 år gammel... og selvfølgelig takk. Har faktisk noen norske mynt i lommeboken så de har jeg vist frem ved feler anledninger i løpet av den siste måneden også. Alle synes det er veldig morsomt og rart at vi har hull i 1 og 5 kroningene våre.

Nå må jeg hjem og pakke sekken min. Har en mistanke om at jeg ikke kommer til å få plass til alt siden jeg jo selvfølgelit har kjøpt ett og annet siden jeg kom... Mamma og pappa, dere kan kanskje vente dere en pakke av betydelig størrelse hjem igjen :)

Glad i dere alle og veldig koselig med kommentarer fortsatt! Spesielt far deg Anne:) Ikke det at det er noen favooritter her alle sammen! hehe!

Følg med på spørreundersøkelsene nederst på siden!! Just for fun!

Sunday, September 21, 2008

Weekend in Oban!

Det har vært stille fra meg denne helgen og det er fordi jeg har vært på ferie :) Ja, noen av dere vil kanskje reagere på ordbruken her men hvis dere hadde prøvd å bo i Tobermory en stund så ville dere forstått alt :) (Det vil si, Alva er nok generelt sett uenig i hele greia med at det kan bli litt slitsomt og bo på et lite lite sted. Eller hva søta?) Uansett, jeg har altså vært i Oben denne helgen, dette er byen jeg tok ferja fra når jeg skulle ut til Tobermory.

Legger selvfølgelig ut bilder som dere kan gå inn å kikke på.

I Oben fikk jeg gått på kino! Jippe! Føler jeg er underernært på kinobesøk om dagen så nå fikk jeg lettet det trykke noe. Oben Cinema har den minste kinosalen jeg har sett tror jeg, så søtt! Og jeg som trodde sal 3 på Lillehammer kino var liten, nei nei:) Siden jeg hadde sett alt de hadde der uten om en endte jeg opp på "The Women", noen som har sett den? Vell, det gar grei underholdning uansett men selvfølgelig 100 prosent forutsigbar og typisk jentefilm, men hvem liker vel ikke det :) Hehe!

Det er flere byggninger man bør ta seg bryet med å se når man først er kommer dit så det gjorde jeg selvfølgelig :) Det første er en miniutgave av Colosseum som heter ett eller anna Tower. Som dere ser på bildene var jeg ivrig på selvutløseren her og som dere ser på siste bilde endte det i en gjørmepytt. Sette på selvutløser for så og løpe til bilde i regn på gjørmete gress, need I say more?? eheh :)

Hva også ute å så på et gamelt slott som nå er ruiner. Det var stilig! Var inne i to av kirkene også men de var ikke spesielle på noen måte.

Som dere sikker ser på bildene er dette en pen by, med mer en en rundkjøring! Jeg storkoste meg på ferie!