Prefered language on the blog

New photos!!

There is all kinds of new photos uploaded now:

http://s436.photobucket.com/albums/qq81/Travelgro

Look under the folder "Sailing"

Tuesday, September 16, 2008

Hva skal jeg skrive....

Jobben min denne uke går ut på å renske/vaske skjellett, en nise og en delfin. Det er kommet to andre jenter til Tobermory som er frivillige som meg så dette er vår oppgave. Det er kjempe koselig å ha noen flere frivillige her som er i samme situasjon som meg :)

Uansett! Nisen er full av kjøttrester og andre uidentifiserbare ting mens delfiner oppfører seg svært pent i forhold. Har lagt ut noen bilder nå så dere kan se, hvis du vil.... Har ikke så mye å skrive til dere bortsett i fra at det stinker! Virkelig en imponerende lukt for de som ikke kjenner til den. Vi prøvde å koke alle beina for så alt kjøttet skulle pile av av seg selv, men.. vel.. Det skjedde ikke! Vi endte opp med nise suppekraft. Noen som er interessert?? hehe :) Det er kanskje grunnen til at det har luktet helt fantastisk grusomt i dag :)

Resten av dagen går med til en dusj og recovery! Cheers:)

4 comments:

Anonymous said...

CSI-tilstander!!

Arnesen Nyhus Family said...

Skjelett-rensing ... vel .. da trengs et råd fra en kjemiker: Det mest effektive er å koke skjellettet i natriumkarbonat - på engelsk "Sodium Carbonate" (Sal Soda). Alternativt kan dere bruke en type larver som spiser skjellettet reint i løpet av kort tid. På engelsk heter den typen som brukes "Dermestid Beetles". Larvetilstander!!

Arnesen Nyhus Family said...

for øvrig finnes en nettside for alt ... her er en Cleaning Skulls and Skeletons by maceration (en slags oppløsning, forråtnelse). Legger merke til at det står her: "It is important to know that maceration smells extremely bad."

Anonymous said...

Ou, så nettopp skjelett-bildene. Håper ikke det er DIN jobb å sette alt sammen etter "suppe-kokingen" også......!