Prefered language on the blog

New photos!!

There is all kinds of new photos uploaded now:

http://s436.photobucket.com/albums/qq81/Travelgro

Look under the folder "Sailing"

Wednesday, September 3, 2008

prosit!

Jeg begynner å bli forkjølet....! Og det er egentlig ganske kaldt her.. hehe :) Har vært i alle butikkene etter ingefærteen vår mamma, men den er ikke her.. Så det blir c-vitaminer og lue til den store gullmedalje!

Utviklingen på forkjølelsen kommer i morra !

4 comments:

Anonymous said...

Da får vi sette vår lit til norsk postvesen.... Ikke godt med lei forkjølelse. Her er det også blitt høst, om det er noen trøst (ufrivillig rim!)

Hordan går det med din "divers licence"? Hihihi.

Groan said...

Vell, vi har ledd godt av det alle sammen her:) heldigvis så kommer jeg nok ikke til å få bruk for det uansett men jeg skal faktisk ut på en ukes båttur fra og med søndag! (Dere får mer info om det senere!) diverslicense or no så skal jeg da klare meg :) haha!

Anonymous said...

Ukes båttur!

Artig.

Slik forkjølelse får du bare overse.

Audun

Anonymous said...

heihei!
flink du er til å oppdatere, da. ble stort sett sånn en gang i måneden når jeg var på tur =)kjenner at overgangen fra reising og tull til arbeidets alvor i arendal blir tung å bære. heldigvis har jeg jo min arbeidskollega på plass ;) du er ikke den eneste med forkjølelse, nå som bladene begynner å falle (ja, de gjør faktisk det allerede! angst!) så blir det kaldt og ekkelt her og. sitter på jobb med kanintøfler, pledd og kakao. anbefales. sanker ellers sympati som best jeg kan. ha det aldeles knas på båttur, vi følger med =)detta blir jilt!

Anne