Prefered language on the blog

New photos!!

There is all kinds of new photos uploaded now:

http://s436.photobucket.com/albums/qq81/Travelgro

Look under the folder "Sailing"

Friday, September 5, 2008

I dag:

I dag er en ganske bra dag! Det er kjempe fint vær, noe som er ganske uvanlig for Tobermory å være. Jeg er nesten over forkjølelsen min seden jeg non-stop har spist ingefær og c-vitaminer. Jippi!!

Nå kommer jeg akkurat fra omvisning på whiskey fabrikken i Tobermory. Det er ganske utrolig at et sted med ca 1000 fastboende kan lagen så mye whiskey! hehe:) jeg syntes selvfølgelig det smakte ganske grusomt men det var gøy alikevell!

I dag har jeg også sett fly som lander på vann, aldri sett det før :) Det var fiffi saker!

Nå skal jeg hjem å legge fra meg dataen så skal jeg på teater. Igjen ganske utrolig at et så lite sted har alle disse tingene, men de bare ordner opp her altså! Hehe

Cheers folkens!

4 comments:

Anonymous said...

Hei og hå - godt å høre at ingefær og c-vitaminer gjør susen! Og så utrolig flott at du skal på den seilturen - bli kjent med øyene utenfor Skottland og samtidig lære noe om hvaler og delfiner og jeg vet ikke hva! Vi følger med deg - i dag fra Bukkevik hvor det har vært en fantastisk dag - sensommer - nydelig på Hove, Spornes og Hesnes - vi har fått med oss det meste. Og avsluttet dagen med kaffe og cognac på kollen. Anne har bakt boller etter oppskrift fra Åpent Bakeri - vi er råimponerte. I morgen kommer Bjørg og Ingrid reiser. Og vi skal gjøre byen i morgen. Ha en fantastisk seilas - vi er med deg i tankene!
mammma

Arnesen Nyhus Family said...

hei og hå - nå er jeg også tilbake på nettet etter noen nærmest nettfrie dager i Portugal - om det gjør meg noe? Nettløs, mener jeg? puuhh. Men har savnet en ting - nettopp dette å lese denne bloggen.

Tobermory - Isle of Mull - Scotland - tenk at du fant vegen dit og nå tar oss alle med på tur. Om begrepet 'kult' noen gang skulle passe, må det være nå!

Det er forresten ikke en hvilket som helst lite sted, det kan dere alle lese på http://en.wikipedia.org/wiki/Tobermory,_Mull.

Der kan en også lese at navnet kommer fra gaelisk "Tobar Mhoire" som betyr "Mary's brønn (well)" - en brønn i nærheten som er tilegnet Jomfru Maria - hmm - du kan jo vedde en øl på om folk på puben veit det?

Flott blogg Gro - tenker jeg mens jeg ligger på SAS-hotellet på Gardermoen for SAS sin regning etter at de ikke fikk oss hjem fra Frankfurt før natta kom. Den eneste som er lei seg er kanskje pusen - men det skal vi nok rette opp med enkle midler - dvs et ord som begynner på m og slutter på t og er på 3 bokstaver.

Seiltur ja, da må du lære forskjell på lo (på engelsk: windward) og le (leeward) - godt du kan forskjell på babord (eng.: aport) og styrbord (eng.: starbord).

Hiv o hoi, jenta mi, en seiler på livets hav er du...

P

Anonymous said...

Hei Groooowie. Takk for nok en super oppdatering. You rock, som vi sier i Norge.... ;)

Arnesen Nyhus Family said...

... ringte jenta i kveld, og fikk svar fra ... ja nettopp, puben. I morgen drar hun på seiltur - det blir nok ingen oppdatering av bloggen på noen dager, nei.

T = p